Sprossa Norge Rundt

Sprossa på turne

Kurs & Foredrag

I 2015 fylte jeg tilhengeren med bøker og bakerovnsredskapet og la ut på en fantastisk Norge Rundt tur.

Turen startet i min hjemby Lillesand. Så bar det vestover mot Stavanger og Bergen. Oppover Vestlandet til Trondheim. Det ble en lang stekning opp til Vardø.

Fra Vardø kjørte jeg sørover til Tromsø og indre Troms. En tur til Lofoten, Bodø og videre sørover i Nordland og Trøndelag.

Deretter gikk turen til Røros, Gudbrandsdalen og Valdres, med et lite stopp på Bjørkheimstølen.

Så dro jeg videre til Akershus og Olso hvor jeg var gjest i TV2 hos dyktige bakeglade TV-kokke Wenche Andersen i Godmorgen Norge. Videre gikk turen til Øst- og Vestfold før turen endte i Lillesand. På det siste strekket sammen med riksantivaren Jørn Holme.

På denne turen gjennomførte jeg 45 foredrag i samarbeid med Fortidsminneforeningen. De ulike lokale arrangørene var kom med innspill til hva de ønsket at foredraget skulle fokusere på.

Min røde tråd i alle mine foredrag er bygningsvern. En svært viktig sammarbeidspartner i prosjektet var Sparebankstiftelsen DNB.

I tillegg gjennomførte jeg 4 kurs i bruk av vedfyrte bakerovn hvor kursdeltakerne ble med i hele prosessen fra oppfyring av ovnen, steike sin egen pizza og med seg hjem hadde de sitt eget hjemmebakte brød.

Ønsker du at jeg skal komme og holde et skreddersydd foredrag innen bygningsvern hos deg?
Ta kontakt så tar vi en prat.


Foredrag

  • Forespørsel om foredrag
  • (?)